“Благодійна Україна – 2020”

Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації на виконання листа Міністерства соціальної політики України від 14.12.2020 року інформує громадськість, 3аклади соціальної сфери, благодійників, волонтерів, меценатів щодо проведення Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2020”.

На початку листопада року Всеукраїнською благодійною організацією “Асоціація благодійників України” оголошено старт нового етапу Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2020”.

Мета конкурсу: підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

Завдання Конкурсу:

популяризація благодійництва, меценацтва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;

відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;

інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності;

популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

Переможців Конкурсу на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Національному конкурсі “Благодійна Україна – 2020” 19 березня 2021 року. Церемонія нагородження відбудеться навесні 2021 року.

Додаткову інформацію про Конкурс можна отримати на офіційному веб-сайті Національного конкурсу “Благодійна Україна” (www.blagoukraine.org, htts://vboabu.org.ua/, htts://bit.ly/382H0tD, Facebook: Blagodijna Ukraina).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *