Представлено начальника відділу освіти Перегінської селищної ради

13 березня 2021 року в приміщенні Народного Дому було проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної та позашкільної освіти за ініціативи т.в.о. начальника відділу освіти – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Перегінської селищної ради Володимира Вагилевича. Одним з ключових питань було представлення нового начальника вище вказаного відділу Василя Васильовича Мотрука.

На порядку денному розглядалися інші не менш важливі питання системи освіти Перегінської селищної ради. Так, зокрема, було розглянуто питання щодо забезпеченості навчальних закладів підручниками та їх замовлення.

В умовах сьогодення стало вкрай актуальним питання інформування громадськості через мережу Інтернет (офіційні веб-сайти) стану освіти територіальної громади, проведених он-лайн заходів тощо. Піднімалося питання підготовка до атестації та атестація працівників системи освіти.

І насамкінець було розглянуто питання організації харчування в шкільних їдальнях закладів освіти Перегінської селищної ради після закінчення карантинних обмежень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *