Відділ культури

Відділ культури Перегінської селищної ради є виконавчим органом Перегінської селищної ради і утворюється для реалізації завдань місцевого самоврядування у сфері культури. Відділ є підзвітним і підконтрольним раді та
підпорядковується її виконавчому комітету та селищному голові.

Відділ у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, рішеннями Перегінської селищної ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями та дорученнями селищного голови, Положенням та іншими нормативними актами.

Начальник відділу, представляючи інтереси громади в галузі культури у відносинах з юридичними і фізичними особами:
– Забезпечує виконання покладених на Відділ завдань, визначає посадові обов’язки і ступінь відповідальності працівників Відділу.
– Узгоджує статути закладів культури. Укладає контракти з керівниками та іншими керівниками, завідувачами комунальних закладів культури, бібліотек.
– Планує роботу Відділу й аналізує стан її виконання.
– Видає в межах своєї компетенції накази, організовує і контролює їх виконання.
– Відкриває рахунки у відділенні державного казначейства, має право першого підпису.

– Заохочує та накладає дисциплінарні стягнення на працівників Відділу. Подає на затвердження селищному голові проекти кошторисів доходів і витрат, вносить пропозиції щодо граничної чисельності і фонду оплати праці працівників Відділу.
– Розпоряджається коштами, що передбачені на утримання Відділу.
– Переглядає та змінює за необхідністю посадові інструкції керівників структурних підрозділів підвідомчих закладів культури за узгодженням з їх керівниками, приймає рішення про зміну штатного розпису у межах затвердженого фонду оплати праці, структури та штатної чисельності.
– Сприяє фінансовому забезпеченню існуючої мережі закладів культури.
– Вносить пропозиції щодо обсягів бюджетного фінансування культурних закладів закладів мистецької освіти, що знаходяться в комунальній власності, аналізує їхнє використання.
– Подає пропозиції до відповідних служб, посадових осіб селищної ради щодо підготовки закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період, проведення поточного і капітального ремонтів приміщень.
– Організовує з керівниками структурних підрозділів проведення за необхідності атестації бібліотечних, музейних, педагогічних, клубних, бухгалтерських працівників.
– Призначає на посади та звільняє з посад керівників підвідомчих закладів, відповідно до чинного законодавства.

Начальник відділу

Світлана Богданівна ХУДИК

Головний спеціаліст

Оксана Миколаївна ГАВИЧ

Головний спеціаліст з бухгалтерського обліку

Любов Ярославівна ВИННИК

КОНТАКТИ

77662, с-ще Перегінське,
вул.Сагайдачного, 3
e-mail: pereginsk.kultura@gmail.com
ГРАФІК РОБОТИ

Понеділок 8:00 – 17:15
Вівторок 8:00 – 17:15
Середа 8:00 – 17:15
Четвер 8:00 – 17:15
П’ятниця 8:00 – 16:00
Субота, неділя Вихідний
Обідня перерва 12:00-13:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *