Відділ земельних ресурсів та екології

Відділ земельних відносин та екології виконавчого комітету Перегінської селищної ради ради (далі – Відділ) є структурним підрозділом виконавчого комітету селищної Ради. Відділ утворюється рішенням Перегінської селищної ради.
Відділ у свосї діяльності с підзвітним і підконтрольним Перегінській селищній ради, а також підпорядкованим селищному голові та виконавчому комітету Перегінської селищної ради.
У своїй діяльності Відділ керується Конституцією України та законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, рішеннями Перегінської селищної ради, розпорядженнями селищного голови, рішеннями виконавчого комітету Перегінської селищної ради, Положенням та іншими нормативно-правовивими актами.

Завдання відділу:

у сфері дотримання земельного законодавства:
– Організація роботи щодо забезпечення конституційних та законних прав громадян та юридичних осіб на землю відповідно до Земельного кодексу України та інших законних нормативних та піднормативних актів України.
– Організація роботи розгляду звернень громадян та юридичних осіб.
– Внесення пропозицій до відповідних інстанцій, при формуванні та підготовці проектів нормативно-правових актів галузі регулювання земельних відносин.
– Здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель надходження орендної плати за землю, контроль за складанням землевпорядної документації, надання пропозицій раді громади при вирішенні питань у галузі земельних відносин, виконання Законів України, актів та доручень Президента України, постанов
Кабінету Міністрів України, актів центральних органів виконавчої влади та інше.
– Надання методичної допомоги управлінням, відділам, службам ради громади.
– Підготовка проектів рішень ради громади, що належать до компетенції відділу.
у сфері дотримання екологічного та природоохоронного законодавства:
– Здійснює контроль за дотриманням природоохоронного законодавства, використанням і охороною природних ресурсів загальнодержавного та місцевого значення,
– Готує і подає на затвердження виконавчому комітету ради громади проекти місцевих програм охорони довкілля, бере участь у підготовці загально-державних і регіональних програм охорони довкілля.
– Готує і вносить на розгляд ради громади пропозиції щодо прийняття рішень про організацію територій і об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.
– Забезпечує систематичне і оперативне інформування підприємств, установ, організацій і населення міста про стан навколишнього природного середовища.
– Організовує екологічну освіту та екологічне виховання громадян.
– Формує банк екологічних даних про стан навколишнього природного середовища міста.

Начальник відділу

Оксана Богданівна СЕНИЧ

Головний спеціаліст –

посада вакантна (на час декретної відпустки)

Головний спеціаліст із земельних відносин

Ольга Василівна КОРОЛЬ

Головний спеціаліст із земельних відносин (с.Ясень)

Тетяна Миколаївна ФЕДОРАК

КОНТАКТИ

77662, смт.Перегінське,
вул.Сагайдачного, 26
кабінет №6
e-mail: senicho2011@meta.ua
ГРАФІК РОБОТИ

Понеділок 8:00 – 17:15
Вівторок 8:00 – 17:15
Середа 8:00 – 17:15
Четвер 8:00 – 17:15
П’ятниця 8:00 – 16:00
Субота, неділя Вихідний
Обідня перерва 12:00-13:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *